Veliki nakit: modni trend koji će obilježiti 2024.

Prema prognozama Pinteresta, veliki i predimenzionirani nakit ponovno dolazi u prvi plan.

Prethodnih je godina, u svijetu mode, vladao trend malog nakita izrađenog od plemenitih metala poput srebra, zlata ili mesinga. 

Mali nakit ostaje relevantan, ali ćete ga u novoj godini moći nositi u kombinaciji s velikim i skulpturalnim komadima, a tome se, osobno, jako veselim.

Trendovi u nakitu za 2024. godinu

Trend kaže da su ogrlice sada statement, velike i skulpturalne te obogaćene detaljima poput cvjetnih motiva. Ogrlice će krasiti srebro koje preuzima vodeću ulogu pa će tako metalik detalji nadvladati zlato i matice koje koristim u izradi ogrlica zasjat će u punom sjaju.

Kao dizajner, osluškujem modne trendove, ali ih ne pratim slijepo. 

Rekla bih da se oni prebrzo mijenjaju, a svoj nakit radim promišljeno i s velikom pažnjom. Želim da moj nakit bude iznad trendova.

Dio sam slow fashiona, ali brza je moda brža pa je i mene uspjela uhvatiti u ovoj 2024. Tako je i moj nakit ove godine završio u trendu.

Naša ponuda nema klasične choker ogrlice, ali choker u 2024. niti nije definiran kao klasičan. 

Chokeri su se transformirali u veće komade s upečatljivim statement detaljima. Detalji su aplicirani na široke vrpce koje su zamijenile tanke kako bi pridonijele dramatičnom izgledu. Uz velike ogrlice i chokere, na vrata se vraća i kravata koja će dodatno naglasiti eleganciju i sofisticiranost u vašem modnom izričaju.

Razlozi za odabir velikog nakita

Veliki nakit ima zadatak da svaku vašu odjevnu kombinaciju učini upečatljivom.

Statement ogrlica ističe se, kako svojom veličinom, tako i svojom originalnošću pa će jasno pokazati vaš stav i osoban stil svaki puta kad ju nosite.

Detalji čine razliku i nakit je važan kod definiranja vašeg osobnog stila kako bi on postao jedinstven i prepoznatljiv.  

Naš izbor velikih ogrlica i marama

Često volim reći kako je moj nakit skulpturalan što znači da stvaram umjetničko djelo u malom. Neobičan je i ima jedinstven dizajn. Cvijeće mi je velika inspiracija. Kako bi izradila dobar, kvalitetan i prepoznatljiv dizajn koristim se stilizacijom. 

Tako cvjetne latice i cvijeće pretvaram u elegantne statement detalje lišene nepotrebnih detalja. Oblici su pročišćeni, a nakit postaje jedinstven i unikatan. 

Moj je nakit idealan za žene koje imaju izgrađen stil što znači da osnova za njihovo odijevanje nije nužno trenutni modni trend. Naime, on je suvremen što znači da ćete ga nositi godinama jer ne podliježe brzoj promjeni modnih trendova.

Savjeti za kombiniranje statement nakita

Stvaranje nakita koji je nosiv na više načina je izazovan.

Moda je igra koju volim igrati, a ponudom takvog nakita, u igru pozivam i vas. 

Naše su marame tu kako bi vi uživali u stvaranju vlastitog modnog izričaja kroz moguće varijante njihovog vezanja, dok eksperimentirate s raznim odjevnim kombinacijama koje odražavaju vašu osobnost.

Evo nekoliko savjeta kako kombinirati statement nakit i marame:

Ljubiteljice Chokera:

  • Mak marama može se nositi i kao popularni choker. Oversized choker sa statement detaljem savršeno će se uklopiti uz vječni klasik - bijelu košulju ili pak cardigan, dodajući dašak francuskog stila.

Ljubiteljice kravata:

  • Isprobajte vezanje Piano marame kao dulju varijantu kako bi se dobio dojam kravate. Crna kravata, posebno, može poslužiti kao trik za izduživanje figure. 

Statement Ogrlice:

  • Ako je vaš stil često usmjeren prema oversized odjeći, DuoD marame i velike ogrlice poput Ogrlice Spikes su vaš savršen modni dodatak. Ove statement komade lako možete uklopiti u svoju kombinaciju jer su izražajni i neće se “utopiti” u vašoj odjevnoj kombinaciji.
Metalik crna ogrlica Spikes

Ova godina donosi naglasak na statement nakit pa pri odabiru istog nećete proći nezamijećeno. 

Pozivamo vas da zavirite u naš webshop i istražite bogatu ponudu statement nakita. Pronađite svoj novi omiljeni dodatak i budite hrabri kod svojih modnih odabira.

Trend u 2024. rezerviran je za izražavanje vlastite individualnosti kroz jedinstveni nakit.

envelopecrossmenu