DuoD Design na modnom sajmu FASH [feš]

Od 8. do 10. ožujka 2024. na Zagrebačkom velesajmu u sklopu popularnog Beauty & Hair Expo Zagreba održat će se prvi modni sajam FASH [feš].

FASH je zamišljen kao veliki koncept store na 1000 m² u kojem će se predstaviti i prodavati renomirani dizajneri iz svijeta mode i proizvoda za dom.

DuoD Design će se predstaviti sa svojom novom, još neobjavljenom kolekcijom ženske odjeće izrađene od visokokvalitetnih prirodnih materijala. Ova kolekcija se ističe ženstvenim detaljima i jednostavnim, ali nekonvencionalnim krojevima, koji će definitivno privući pažnju svojom originalnošću i elegancijom, izdvajajući se iz mase.

Osim nove kolekcije na sajmu ćete moći isprobati i kupiti naše popularne bluze Di i bogatu kolekciju ručno rađenog nakita od čega izdvajamo naše popularne ogrlice marame koje se mogu nositi na više načina. Dođite da zajedno isprobamo sve kombinacije.

Sajam je otvoren petkom i subotom od 10 do 19 sati, a nedjeljom do 18 sati. Dođite u paviljon 11a (Kineski paviljon) i podržite domaći dizajn.

Vidimo se!

envelopecrossmenu