Poklon za Valentinovo: originalne ideje i savjeti za darivanje žena

Pitate se što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo? 

DuoD Design ima rješenje koje će osigurati osmijeh na njezinom licu.  

Znamo, pokloni nisu mjerilo ljubavi, bitna je ona sama, ali ponekad jednostavno želimo izraziti svoju pažnju kroz nešto posebno. 

Bez lažne skromnosti, osobno, volim dobiti dar. 

Mislim, tko od nas ne voli osjećaj iznenađenja kad dobije pažljivo odabrani poklon upakiran s ljubavlju?

Hajde da zajedno otkrijemo kako na jednostavan način možete odabrati originalan dar za Valentinovo.

Nedoumice kod odabira poklona za Valentinovo

Sigurno vam je već dosadila standardna ponuda koja se svake godine pojavljuje na policama dućana pred Valentinovo.

Čokoladice u obliku srca, parfemi i buketi cvijeća čini se da su postali rutina kojoj fali duša. Vjerujte mi, ovaj odabir nije dosadan samo vama, već i nama ženama.

Realno razmišljajući, čokolada će nestati, parfem će se potrošiti, a buket cvijeća uvenuti. 

Mi, žene, želimo nešto više od prolaznih trenutaka. Želimo trajan poklon, nešto promišljeno i unikatno, nešto što ćemo čuvati kao dragu uspomenu.

Znam, ponekad je izazovano odabrati savršen poklon. No, ne brinite se, DuoD je ovdje kako bi vam olakšao odabir i učinio vaše Valentinovo nezaboravnim.

Ideje poklona za Valentinovo

Spremni smo zaustaviti vašu potragu dara za Valentinovo, a imamo nekoliko fantastičnih rješenja, uključujući poklon bon i unikatan nakit po vašem izboru.

Moj se nakit često poklanja kao dar pa sam, osluškujući želje i potrebe, stvorila kolekciju  koja uključuje sve ono što žena voli. 

Kako bi vas iznenadila i kako bi bila korak ispred, osmislila sam zamjenu za klasičan buket. 

Htjela sam cvijet koji ne vene, cvijet koji će, kao trajnica, zauvijek ostati uspomena i unikatan modni dodatak. 

Kad odaberete cvjetnu ogrlicu, maramu ili naušnice iz naše ponude dobit ćete i personaliziranu poruku. Svaki je komad nakita unikatan, baš kao što je unikatna i vaša voljena osoba.

Mak Marama

Ono što je kravata kod muškarca to je marama kod žene. Mak Maramu krasi velika i unikatna latica Maka. Nosiva je na nekoliko načina pa ćete s jednim darom dobiti i nekoliko kombinacija. Link na webshop.

Mak na pletenom užetu

Ogrlica koju krase tri velika crvena cvijeta. Idealna je za voljenu osobu koja voli velike, upečatljive i unikatne ogrlice. S njom neće proći nezamjećeno. Link za webshop

Jednostavna i elegantna Ogrlica Boho Latica

Idealna je za žene koje vole duge ogrlice i suptilan nakit. Link na webshop.

Ogrlica Ruža nacrtana

Odlična zamjena za cvijet ruže koji bi brzo uvenuo. Ova će Ruža trajati zauvijek. Jednostavna je, decentna i zanimljiva. Link na webshop.

Naušnice Ruža Nacrtana

Zamjena su za buket ruža. Trajna su uspomena koja neće uvenuti i pristaju uz svaki outfit. Link na webshop.

Naušnice Ruža Nacrtana svojim oblikom podsjećaju na cvijet ruže

Crvene Mak Naušnice

Naš su najprodavaniji proizvod. Latice dolaze u čak četiri veličine pa je lako izabrati svoju. Vjerujemo da su idealan poklon za svaku  ženu jer pristaju na sve i svakom outfitu daju dozu romantike. Link na webhop.

Personalizirani poklon bon

Poklon bon je praktičan i koristan dar koji štedi vaše vrijeme i u trenu dolazi u vaš inbox. Ako vam je vrijeme proletilo, a Valentinovo vas je dočekalo nespremnim ovo je idealan izbor za vas.

Kažu da je ljubav sloboda, a praktičan i koristan poklon koji daje slobodu izbora vašoj voljenoj osobi je bon. On omogućuje primatelju da iskoristi poklonjeni iznos na šivanje po mjeri, krojačke popravke, odjeću iz naše ponude ili pak neki od naših unikatnih modnih dodataka. 

Jer, vjerujemo da svaka žena sanja o posebnom odjevnom predmetu izrađenom samo za nju ili nekom unikatnom modnom detalju koji će istaknuti njezin jedinstveni stil.

Jednostavna kupovina i brza dostava 

U ovom ubrzanom tempu života, gdje vrijeme postaje luksuz, mi razumijemo vašu potrebu da ga pametno iskoristite sa svojim najbližima. Tu smo kako bismo vam uštedjeli vrijeme i olakšali darivanje. 

Naš pripremljeni poklon bon stiže u trenu, a po modni dodatak možete doći već idući dan, uz predhodnu najavu. 

Uz svaki odabrani komad unikatnog nakita, besplatna dostava postaje sastavni dio naše usluge. Vaša željena kreacija, pažljivo je upakirana i sadrži jedinstvenu poruku, a stiže izravno na vaša vrata. 

Pozivamo vas da započnete novu tradiciju darivanja s DuoD Designeom. 

Zavirite u naš webshop i istražite posljednje modne trendove. Veliki nakit i jedinstveni stil dominiraju trenutnom modnom scenom, a naša kolekcija unikatnih komada jamči da nećete pogriješiti u odabiru. 

envelopecrossmenu