Uvjeti korištenja

Poštovani korisnici, molimo vas da prije korištenja naših usluga, pažljivo pročitate slijedeće uvjete (dalje: Opći uvjeti). Svaka posjeta našem webshopu, kao i kupovina, znači da ste ove uvjete pročitali, razumjeli te da se s njima u potpunosti slažete. Ukoliko niste suglasni s Općim uvjetima, molimo vas da ne koristite ove stranice.

Informacije o nama

Sljedeći uvjeti reguliraju prodaju proizvoda sadržanih na ovoj mrežnoj stranici koje na raspolaganje stavlja:

DuoD Design, Obrt za dizajn, proizvodnju i usluge
Dijana i Dorina Zagorac
Hreljinska ulica 44, Zagreb
OIB: 11661170003
Email: info@duodesign.com
IBAN: HR8023400091160500484
Privredna banka Zagreb

Uvjeti kupovine

duoddesign.com je platforma (webshop) putem koje prodaje DuoD Design, obrt za dizajn, proizvodnju i usluge. Uvjetima kupovine uređuju se odnosi između Kupca i duoddesign.com u odnosu na uvjete i način naručivanja, cijene proizvoda, način plaćanja, raskid ugovora i povrat robe, dostavu, zaštitu osobnih podataka i druga pitanja vezana uz korištenje duoddesign.com platforme i on-line kupovine.

Uvjeti kupovine primjenjuju se samo u slučaju kupovine putem https://www.duoddesign.com/, a ne i kada je kupac kupio proizvode na neki drugi način. Kupac može biti samo punoljetna poslovno sposobna fizička osoba te pravna osoba. Prihvaćanjem ovih Uvjeta potvrđujete da ste stariji od 18 godina života i da imate punu poslovnu sposobnost ili da ste sukladno članku 117. Obiteljskog zakona potpunu poslovnu sposobnost stekli sklapanjem braka prije punoljetnosti te da ste u cijelosti sposobni prihvatiti ove Opće uvjete. Ugovor u ime i za račun maloljetnika te poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njegovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe samo ukoliko nisu lišene prava na raspolaganje svojom imovinom i prava na sklapanje pravnih poslova. Za postupanje suprotno ovim odredbama duoddesign.com ne snosi nikakvu odgovornost.

Cijena i plaćanje

Plaćanje i valute

Cijene na ovoj mrežnoj stranici izražene su u eurima (EUR).

Porez na dodanu vrijednost

Sve cijene na duoddesign.com izražene su u eurima i ne uključuju PDV. DuoD Design nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat u temeljem članka 90. st. 1 i st. 2 Zakona o PDV-u (NN br. 73/13).

Fakturiranje

Kupcu će se uz narudžbu slati račun u papirnatom obliku. Kupac pristaje na izdavanje računa u elektroničkom obliku ukoliko izdavanje računa u papirnatom obliku u nekom trenutku ne bude moguće.

Načini plaćanja

duoddesign.com prihvaća gotovinska plaćanja pouzećem i direktnom uplatom na račun. Više o načinu plaćanje možete pronaći ovdje.

Sigurnost plaćanja

Kako bi se ponudio najviši stupanj sigurnosti u sustavu plaćanja, duoddesign.com se koristi sustavima za sigurno plaćanje vodećih financijskih subjekata u području elektroničkog poslovanja. Stoga se svi povjerljivi podaci odgovarajućemu financijskom subjektu prenose izravno i u šifriranom formatu (SSL).

Kao mjeru koja je u skladu sa sustavom ‘Sigurno plaćanje’ i u svrhu suradnje s ciljem sprječavanja internetskih prevara, duoddesign.com zadržava pravo na provjeravanje osobnih podataka koje su kupci pružili te poduzimanje odgovarajućih koraka (uključujući otkazivanje narudžbe) u svrhu jamčenja da se roba dostavlja u skladu s podacima navedenima u narudžbi.

Ugovor

Dostupnost usluge

Za naručivanje preko duoddesign.com morate biti stariji od 18 godina.

Ponuđeni proizvodi distribuiraju se u Republici Hrvatskoj.

Fizičke osobe s prebivalištem izvan ovih zemalja mogu koristiti usluge internetske kupovine na ovoj platformi samo ako se adresa dostave za narudžbu nalazi u Republici Hrvatskoj.

Jamstvo kupnje

Artikli koji se nude na ovoj platformi predstavljaju izbor proizvoda iz ponude DuoD Design, obrt za dizajn, proizvodnju i usluge.

Svaki proizvod sadrži sljedeće informacije:

  • Naziv proizvoda
  • Fotografija proizvoda
  • Opis proizvoda
  • Cijena proizvoda (u eurima)

*DuoD Design, obrt za dizajn, proizvodnju i usluge potrudio se prikazati boje artikala, veličine i materijale na što realističniji način. Međutim, boja artikala koji se pojavljuju na zaslonu može podlijegati promjenama ovisno o kvaliteti vašega računalnog ekrana ili mobilnog uređaja. DuoD Design, obrt za dizajn, proizvodnju i usluge stoga ne može jamčiti da boje koje se pojavljuju na vašem ekranu uistinu predstavljaju stvarne boje.

Posebne ponude, promocije ili sniženja vrijedit će do naznačenog datuma ili do isteka zaliha.

DuoD Design, obrt za dizajn, proizvodnju i usluge također ulaže trud kako bi zajamčio da informacije sadržane na svojoj platformi budu potpune, točne i ispravne. Trenutno će se ispraviti sve eventualne uočene pogreške.

Postupak kupnje

Odaberite artikle koje želite kupiti i dodajte ih u košaricu za kupovinu klikom na odgovarajuću ikonu.

Košarica za kupovinu sadrži referenciju na odabrani artikl, njegov naziv, veličinu, atribut i cijenu. Prikazana cijena ne uključuje troškove transporta, koji će se razlikovati ovisno o odabranom načinu dostave, kategoriji proizvoda i ukupnoj vrijednosti košarice.

Za nastavak kupnje potrebni su osobni podaci kupca, a oni će se uključiti u našu bazu podataka radi obrade narudžbe. Osobnim podacima koje su pružili korisnici rukovat će se u skladu s našom Politikom o zaštiti privatnosti. duoddesign.com podsjeća korisnike da njihovi osobni podaci moraju biti što točniji kako bi se izbjegle zabune ili pogreške tijekom otpreme kupljenog artikla ili artikala.

Nakon što je narudžba dovršena i prije no što je narudžba potvrđena, korisniku će se pružiti sažetak artikala narudžbe s navođenjem svih kupljenih artikala, ukupne cijene (uključujući poštarinu) te informacija o dostavi narudžbe kako bi korisnik mogao potvrditi narudžbu klikom na gumb ‘Potvrdi plaćanje’.

Kupnje se mogu provesti uplatom na račun ili plaćanjem pouzećem. Način plaćanja koji se razlikuje od načina navedenih u postojećim uvjetima prodaje neće se prihvatiti.

Na mrežnoj stranici prikazat će se broj narudžbe nakon potvrđivanja transakcije, s pomoću kojeg će kupci u svakom trenutku moći pratiti narudžbu preko svojeg računala.

Automatska e-poruka ili e-poruka s potvrdom također će se poslati na adresu koju je korisnik naveo, zajedno s potvrdom računa, opisom narudžbe i pruženim osobnim podacima. Ako ne primite ovu e-poruku, razlog tomu mogao bi biti privremeni komunikacijski problem u mreži ili pogreška u pogledu unesene e-pošte. duoddesign.com za oba slučaja preporučuje stupanje u kontakt sa duoddesign.com. Korisniku će se također poslati e-poruka kojom se potvrđuje da je proizvod otpremljen.

Dostupnost proizvoda

Sve narudžbe podliježu uvjetu dostupnosti proizvoda. Ako duoddesign.com u trenutku zaprimanja narudžbe utvrdi da ne postoji mogućnost izrade naručenog proizvoda, duoddesign.com korisniku će se trenutno poslati obavijest. K  tomu će se za naplaćeni iznos za artikl koji nije poslan izvršiti povrat novca kupcu, i to putem istog načina plaćanja korištenog za kupnju artikla.

Pravo na neprihvaćanje narudžbe

duoddesign.com može otkazati ili odbiti prihvatiti bilo koju potvrđenu narudžbu zbog sljedećih razloga:

  1. U slučaju tehničke pogreške i/ili zatipka u cijenama ili drugim podacima o proizvodima sadržanima na mrežnoj stranici tijekom provođenja narudžbe.
  2. Zbog nedostupnosti, kao što je navedeno pod dostupnost proizvoda.
  3. Kada sigurnosni sustavi utvrde da bi u pogledu narudžbe mogla biti riječ o prijevari.
  4. Kada postoje razlozi za pretpostavku da je korisnik maloljetna osoba.
  5. Ako duoddesign.com nije moglo dostaviti narudžbu na navedenu adresu.

duoddesign.com će za sve plaćene iznose izvršiti povrat novca.

Kontakt informacije

Za sve upite ili savjete možete kontaktirati duoddesign.com e-poštom na info@duoddesign.com ili poštom na sljedeću adresu:

DuoD Design, Obrt za dizajn, proizvodnju i usluge
Dijana i Dorina Zagorac
Hreljinska ulica 44, Zagreb

Obavještavamo vas da Europska komisija na raspolaganje stavlja mrežnu platformu za rješavanje pravnih sporova koja je dostupna na sljedećoj poveznici: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Potrošači mogu poslati svoje zahtjeve preko spomenute mrežne platforme u svrhu rješavanja pravnih sporova.

Podsjećamo vas da podatke o svojoj kartici ne biste trebali navoditi u e-porukama, faksovima ili na društvenim mrežama.

Za više kontakt podataka posjetite stranicu Kontakt.

envelopecrossmenu