O nama

Kada se spoje modni dizajn, oko za detalje, majstorsko znanje šivanja i dugogodišnje iskustvo, dobijete DuoD Design – jedan od najtraženijih krojačkih salona i modni brand u Zagrebu.

DuoD čine majka Dorina i kći Dijana. Majstorica krojačica s dugogodišnjim iskustvom i modna dizajnerica s okom za detalje.

Iz tog spoja, 2017. godine nastao je DuoD Design obiteljski obrt za šivanje po mjeri i krojačke popravke te modni brand odjeće i modnih dodataka za žene.

Dorina Zagorac

Krojačica s preko 30 godina iskustva i stotine zadovoljnih klijentica iza sebe. Živi svoj san i uživa u svom vlastitom krojačkom salonu za moderne žene koje znaju što žele, cijene kvalitetan rad i rado poslušaju savjet iskusnog Dorininog oka.

Dijana Sinovčić

Magistra inženjerka tekstilnog i modnog dizajna koja svoje modne ideje i istančano oko za detalje dijeli sa svim ljubiteljicama odjeće i nakita koje preferiraju lokalne male dizajnere i sporu, ekološki odgovornu modu.

Obitelj, dizajniranje i mnogo rada

Tkanina, igla i konac, škare te mnogo rada odredile su naš životni put u kojem svakodnevno uživamo. Oduvijek smo smatrale da odijelo ne čini čovjeka, no odijelo itekako može biti izraz čovjekove osobnosti.

Uvijek nam je bilo oku ugodno vidjeti elegantno odjevenu ženu i to bez obzira na njezine proporcije i građu, ogrnutu bojom koja joj pristaje ili detaljem poput nakita ili marame koji zaokružuju cjelinu. Danas susrećemo žene koje znaju što hoće i one koje su nesigurne u svoj odabir odjeće, modela ili boje. Tada uživamo pomagajući im pri odabiru stila i s nestrpljenjem iščekujemo rezultat.

Posebno zadovoljstvo nam je šiti ženama, koje ponekad budu obeshrabrene kad u trgovinama ne nalaze ono što bi željele, a mi im možemo pružiti sve što su ikad sanjale odjenuti.

Želimo ti dobrodošlicu u naš mali svijet kojem su vidici veliki. Svijet u kojem je tvoja odjeća tvoj dom i svijet u kojem jedan modni detalj može učiniti čudo.

Zasigurno ćete pronaći dio sebe u komadu odjeće ili nekom modnom dodatku kojeg dizajniraju i izrađuju naše vrijedne ruke.
envelopecrossmenu