O nama

DuoD Design je spoj iskustva i mladenačkog entuzijazma. Majka Dorina s dugogodišnjim iskustvom i praksom te kći Dijana, mlada, nadarena, kreativna i vedra osoba koja u svoj dizajn unosi živost, spontanost, vedrinu i suvremenost.

Iz te ljubavi i strasti, 2017. godine rodio se DuoD Design. Mali obiteljski obrt za šivanje po mjeri, krojačke popravke te veliki izbor ručno rađenog nakita.

Dorina Zagorac

Krojačica s preko 30 godina iskustva i stotine zadovoljnih mušterija iza sebe. Napokon živi svoj san i uživa u svom vlastitom krojačkom salonu za moderne žene koje znaju što žele i rado poslušaju savjet iskusnog Dorininog oka.

Dijana Zagorac

Magistra inženjerka tekstilnog i modnog dizajna željela je svoju kreativnost i istančano oko za detalje podijeliti sa svim ljubiteljima ručno rađenog nakita. Uživa u dizajniranu odjeće i raznih modnih dodatka za moderne i urbane žene.

Obitelj, kreativnost i mnogo truda

Tkanina, igla i konac, škare te velika doza kreativnosti odredile su naš životni put u kojem svakodnevno uživamo. Oduvijek smo smatrale da odijelo ne čini čovjeka, no odijelo itekako može biti izraz čovjekove osobnosti.

Uvijek nam je bilo oku ugodno vidjeti elegantno odjevenu ženu i to bez obzira na njezine proporcije i građu, ogrnutu bojom koja joj pristaje ili detaljem poput nakita, torbe ili marame koji zaokružuju cjelinu. Danas susrećemo žene koje znaju što hoće i one koje su nesigurne u svoj odabir odjeće, modela ili boje. Tada uživamo pomagajući im pri odabiru stila i s nestrpljenjem iščekujemo rezultat.

Posebno zadovoljstvo nam je šiti ženama punijeg stasa, koje ponekad budu obeshrabrene kad u trgovinama ne nalaze ono što bi željele, a mi im možemo pružiti sve što su ikad sanjale odjenuti.

Želimo ti dobrodošlicu u naš mali svijet kojem su vidici veliki. Svijet u kojem je tvoja odjeća tvoj dom i svijet u kojem jedna ogrlica može učiniti čudo. Zasigurno ćete pronaći dio sebe u dizajniranom unikatnom nakitu, torbama i drugim modnim dodacima kojeg izrađuju naše vrijedne ruke.
Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a 1 EUR = 7,53450 HRK
envelopemenu