Krojački popravci

Krojačke popravke i prepravke radimo za mušku i žensku odjeću. Od skraćivanja hlača do sužavanja ili proširivanja svih odjevnih predmeta.

Ono s čim se izdvajamo jesu popravci na muškim odijelima koji su sve više traženi.

Osim manjih popravaka rado ćemo napraviti i promjenu podstave na suknjama, sakoima i kaputima. Takav krojački zahvat može od vaše stare i poderane odjeće učiniti sasvim novi odjevni predmet koji ćete moći nositi još godinama.

Skratiti ili produžiti se mogu rukavi na vašim košuljama, sakoima, jaknama i kaputima te nogavice na hlačama i trapericama.

Pogledajte galeriju naših radova

Redizajn stare odjeće

Jedinstvena usluga redizajna stare odjeće s kojim možete od vašeg starog odjevnog predmeta dobiti jedan sasvim novi kojeg ćete opet sa zadovoljstvom nositi. Udahnite novi život vašoj staroj odjeći!

Svatko od nas u svom ormaru čuva neki stari komad odjeće. Možda zbog sentimentalne vrijednosti, kvalitetne tkanine ili štofa ili jednostavno više ne stanete u nju.

Bilo da se radi o odjeći vaše bake, komadu koji je izašao iz mode ili nečem drugom naše vrijedne ruke i dizajnerska mašta pretvoriti će ga u vaš novi omiljeni komad.

Pozivamo vas da pri slijedećem posjetu našem krojačkom salonu ponesete tu staru odjeću i zajedno s nama oslobodite kreativnost i date mašti da se zaigra. Dodaci od drugih vrsta tkanina, dugmad te drugi detalji mogu stvarno učiniti čuda i vaš stari odjevni predmet prilagoditi današnjem trendu.

Iz starog u novo

Najdraže nam je kada u ruke uzmemo neki stari i potrošeni komad odjeće i pustimo našu maštu i kreaciju na slobodu.

Najčešće ni vi ne možete zamisliti konačni rezultat koji će modernizirati taj vaš stari komad odjeće dok se mi trudimo da potpuno odgovara vašem današnjem stilu.

Na taj način možete uštedjeti novce i ne bacati odjeću koju više ne želite nositi. Obnovite svoju garderobu bez posjete shopping centru.

Pogledajte galeriju naših radova

Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a 1 EUR = 7,53450 HRK
envelopecrossmenu