Šivanje vjenčanice po mjeri

Približava se vaš dan i vrijeme je da krenete razmišljati o vjenčanici? Onda je DuoD Design pravi izbor za vas.

Iza ovog dueta stoje majka Dorina i kći Dijana. Dorina je krojačica s preko 30 godina iskustva i stotine zadovoljnih klijenata iza sebe. Dijana je mlada magistra inženjerka tekstilnog i modnog dizajna koja uživa u dizajniranu odjeće i raznih modnih dodatka.

Zajedno uživamo u vlastitom krojačkom salonu za šivanje po mjeri i svakodnevno pomažemo modernim ženama u pronalasku i izradi savršene vjenčanice.

Većina mladenki složit će se kako je odabir vjenčanice najveći izazov. Najam ili kupnja gotove vjenčanice često vode u probijanje zamišljenog budžeta pa je stoga potrebno donijeti ispravnu odluku i to ponekad stresno iskustvo pretvoriti u jedinstveni doživljaj u kojemu ćete uživati.

Naš krojački salon vam može pomoći da dobrim planiranjem, odabirom najboljih tkanina te stručnim mišljenjem i savjetima zajedno kreiramo vjenčanicu prema vašim željama.

Prepustite se iskusnom oku i igli naše Dorine i krenite u avanturu šivanja vjenčanice po mjeri.

Detalj s čipkaste vjenčanice s leđa

Što je važno kada šivate vjenčanicu po mjeri?

Želite li krenuti zajedno s nama u ovu avanturu, preporučamo da nas kontaktirate čim prije. Šivanje vjenčanice je zahtjevan proces i može potrajati do mjesec dana.

S obzirom na zauzetost termina i šivanje raznih odjevnih predmeta, bolje je da rezervirate svoj termin čim prije. Mi ćemo poslušati ćemo vaše želje i ideje te predložiti termin dolaska u naš salon.

Po dolasku dogovaramo detalje, prolazimo vaše ideje, fotografije, skice ili uzorke. Što god nam donesete.

Ako još nemate tkaninu za šivanje, rado ćemo vam pomoći oko odabira, savjetovati gdje, što i koliko kupiti. Nakon toga dogovaramo cijenu rada i uzimamo vaše mjere.

Kada dogovorimo suradnju i šivanje te zaprimimo sve materijale, dogovaramo prvu probu kada vama to odgovara.

Najčešće je vjenčanica šivana po mjeri gotova već nakon 2 probe. Međutim, ako je potrebno dorađivanje možemo napraviti i dodatne korekcije, izmjene ili dodavanje detalja po želji.

Tek kada ste vi, ali i mi u potpunosti zadovoljni sašivenom vjenčanicom, možemo zaključiti posao po unaprijed dogovorenoj i poznatoj cijeni.

Zašto odabrati DuoD Design za šivanje vaše vjenčanice?

Dovoljno je samo poslušati što kažu neke od naših zadovoljnih klijentica:

Jasmina

“Da postoji 100 zvjezdica ne bi bilo dovoljno. Gospođa Dorina je predivna i draga osoba, te izuzetno profesionalna i stručna krojačica. Nema kod nje da nešto ne štima. Od srca Vas preporučujem i zahvaljujem na divnoj vjenčanici.”

Ana

“Gospođa Dorina više od deset godina ispunjava sve moje krojačke zamisli i želje. Osim što je izuzetno predana i precizna krojačica uvijek je spremna, u prijateljskom ozračju, pojasniti sve detalje oko odabira materijala, pružiti konkretan i kreativan modni savjet!”

Blanka

“Dorina je nevjerojatna krojačica, svaki put se zapanjim kad napravi nešto što smo zamislile jer se isprve čini nemoguće.”

Nataša

“Gospođi Dorini sam povjerila izradu svoje vjenčanice s punim povjerenjem u njezinu stručnost. Ona je vrlo smirena i strpljiva osoba. Predana je i zna što treba učiniti da bi nešto izgledalo ljepše. Nije joj teško da se dodatno potrudi. Najviše kod nje cijenim što je bila strpljiva sa mnom i što je nastojala maksimalno ispuniti moje želje. Hvala Dorina!”

Ili pogledajte neke od vjenčanica koje smo sašili u galeriji radova.

Duga bijela jednostavna vjenčanica

Želite vjenčanicu šivanu po mjeri, samo za vas?

Pošaljite nam upit s detaljima, a mi ćemo za vas kreirati savršenu vjenčanicu po cijeni već od 200 €.

envelopecrossmenu